FI | SWE | ENG
KAS-Telineet: Telineitä julklisivuille.
ASENNAMME TELINEET, SääSUOJAT JA VALAISTUKSEN NIIN ETTä TYöOLOSUHTEET PYSYVäT SAMOINA YMPäRI VUODEN.

OLEMME ERIKOISTUNEET SÄÄSUOJIEN, JULKISIVUTELINEIDEN- JA TEOLLISUUSTELINEIDEN ASENTAMISEEN ESIM KATTILAT, SäHKöSUODATTIMET,SäILIöT JA KULJETTIMET.
Rakennustelineet ovat helposti ja turvallisesti koottavissa, siirrettävissä ja säädettävissä. Rakennustelineitä on eri malleja lähtien suurista rakennustelineistä pieniin haastavissa paikoissa käytettäviin rakennustelineisiin kuten rappukäytävään. Rakennustelineet sopivat erityisen hyvin kerrostalojen julkisivuille. Rakennustelineiden turvallisuus on huippuluokkaa. Rakennustelineiden portaita pitkin voi helposti kävellä kerroksesta toiseen työkalut kädessä. Lisäksi rakennustelineissä on potkulaudat. Rakennustelineiden kokoaminen on nopeaa ja helppoa. Kaksi henkilöä kokoaa 20m2 kokoisen rakennustelineen n. 1 tunnissa.
Toimitamme telineitä kerrostaloille, julkisivuille ja muille korkeille taloille. Telineillämme pästään turvallisesti jopa 70 metrin korkeuteen. Toimitamme tarvittaessa myös sääsuojat telineille.Sääsuojan ansiosta töitä voidaan tehdä kesät ja talvet. Sääsuoja suojaa kylmyydeltä, tuulelta, sateelta ja lumelta. Sääsuoja voidaan asentaa minkä tahansa telineen ympärille niin että työskentelypinta (esim rappaus ja muu saneeraus) pysyy lämpimänä. Sääsuoja on erityisen suosittu kerrostalojen ja muiden isompien rakennuksien saneerausten yhteydessä. Sääsuojan ansiosta rakenteiden kosteusongelmat vältetään helposti. Sääsuojan saa myös katoille, jolloin sääsuoja rakennetaan alumiiniristikosta koottavan väliaikaisen kattorakenteen päälle.


Toimitamme, asennamme ja vuokraamme pienjännitevaloja. Pienjännitevalojen (24V) käyttöverrattuna 220V tarkoittaa pienempää onnettomuusriskiä. Monissa turvallisuusvaatimuksissa vaaditaan että esim säiliöissä ja muissa suljetuissa tiloissa käytetäänpienjännitevaloja.


Telineet ovat erikoistelineitä jotka ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Telineet ovat nimeltään Mestari telineet. Telineet soveltuvat eritysesti voimalaitoksiin, massa- ja paperitehtaisiin. Telineet ovat kuumasinkittyjä (myös tasot) ja kestävät erityisen hyvin erityyppisiä kemikaaleja, korkeita lämpötiloja, kylmyyttä, syöpymistä ja isoja painoja. Telineet ovat tukevia ja turvallisia. Telineet ovat hyväksyttyjä turvallisuusvaatimusten mukaisesti ja täyttävät SFS 46514665 standardin.
Meillä on yli 30 000 neliömetriä materiaalia. Telineet ovat käytössä ympäri eurooppaa. Telineet ovat suosittuja sekä julkisivutkohteissa että teollisuudessa. Telineet kootaan ja puretaan nopeasti.